Ved å gå inn med et betydelig beløp som kommer Vindbjart fotballklubb til gode, så har en av lokalbankene sikret seg navnet på den nye fotballarenaen.

Skrevet av Vennesla Tidende

Avtalen som er inngått mellom Vindbjart Fotballklubb (VFK) og Sparebanken Sør har dermed sikret klubben inntekter og lokalbanken navnet på bygdas nye fotballstadion. Navnet blir Sparebanken Sør Stadion Vennesla. Markedsansvarlig i VFK er glad og takknemlig for at en slik avtale er kommet på plass akkurat nå.

– For oss er det utrolig viktig med disse inntektene nå. Det betyr kjempemasse og er en gavepakke i disse koronatider. Det er som kjent knyttet stor usikkerhet til om Sør Cup vil bli arrangert. Vi er også ekstremt takknemlig for at de fleste andre sponsorer er med oss videre i år, understreker markedsansvalig Thomas Schie.

Ekstra hyggelig

Banksjef i Sparebanken Sør Vennesla, Steinar Larsen, synes det er ekstra hyggelig å kunne gi en håndsrekning nå.

– For det første synes jeg det er gøy at bygdas nye stadion også får et navn. Og for det andre er ekstra hyggelig å kunne gi VFK en håndsrekning i en utfordrende tid, sier banksjefen og mener videre at det er viktig at banken får muligheten til å profilere seg på denne måten i lokalsamfunnet.

– For oss betyr det mye, og det signaliserer samtidig at vi bryr oss om breddeidrett og bygdas barn og unge. Vi skal være en relasjonsbank og være med å bygge lokalsamfunnet. Det er en del av bankens strategi, sier Larsen.

Hvor mye avtalen er verdt, ønsker Larsen ikke å kommentere, men sier likevel at det er en såpass betydelig sum at det vil bety mye for Vindbjart fotballklubb i årene som kommer.