Det ble tap i serieåpningen mot Nardo for et noe skadeskutt VFK-lag. I en jevnspilt kamp var det Nardo som var farligst foran mål og avgjorde kampen på en dødball.

Vindbjart tok for første gang turen til Trondheim for å spille mot Nardo på Nissekollen Kunstgras. Det ble ingen suksess og VFK var langt unna nivået vi er vant til å se dem på. Hjemmelaget tok ledelsen allerede før det var spilt to minutter og beholdt ledelsen fortjent til pause. Øyvind Gausdal hadde en stor mulighet til å utligne, men skuddet ble reddet av keeper. Kristoffer Syvertsen gjorde 1-1 etter 7 minutter av andre omgang da han dro seg inn i banen og skjøt i mål fra 20 meter. En fin prestasjon, men med 25 minutter igjen av kampen kjempet Nardo inn et mål etter en dødball, og det klarte aldri VFK å svare på. Dermed ble det en dårlig start på sesongen med tap og null poeng.

Laget mot Nardo: Nicolai Larsen Berg, Jesper Jansen, Daniel Johansen, Nicolai Aas(Peder Karlsen – 74′), Adam Pytel, Hans Robin Enoksen, Mathias Engebretsen, Preben Skeie, Kristoffer Syvertsen(Kawsu – 79′), Øyvind Gausdal, Emil Pedersen(Dvergsdal – 28′)

Årets første hjemmekamp er til søndag kl. 16 mot Byåsen, som også tapte sin første kamp 2-1 mot Vidar.