Merkeprøvedagen 2017 ble en kjempesuksess! To fra G15 tok gullmerket, 7 stk klarte sølvmerket, mens 18 stk tok bronsemerket. Mange flere tok rødt og blått merke, samt minimerkene! Thomas Sørensen vant hovedpremien, en fotballtur for to til England, sponset av Øvrebø Bil & Karosseri og  Portal Travel.

Et par hundre barn og unge, nesten like mange foreldre, en fantastisk arrangementskomité med Kjetil Myrvold i spissen. I tillegg bidro en rekke spillere fra Jr-avdelinga og ikke minst A-lags spillere som kontrollører. Arrangementet ble loset trygt i havn av speaker, Tommy Slåen. På toppen av det hele ble det en utrolig solrik og varm septemberdag. Summen av dette gjorde MERKEPRØVEDAGEN til en gedigen suksess.

Det ble tatt et hav av merkeprøver, deriblant to gullmerker. I tillegg ble det kåret straffespark mester for hvert årskull. Avslutningsvis ble det trukket ut hele 50 stk som vant flotte premier fra Scan Trade/Umbro. «Rosinen i pølsa», var nok likevel en tur for to til England, inklusiv to seter på en hvilken som helst Premier League-kamp. Det hele sponset av Øvrebø Bil & Karosseri og Portal Travel. Takk!!

Steinar Skeie