G13 laget har med 2 lag i Norway Cup i år. Spillegruppa er delt i 2 jevngode lag. Begge lag er en blanding av nivå 1 og 2 fra seriespillet.

Lagene reiste inn til Oslo på lørdag morgen og fikk innlosjert seg på en meget grei plass i gå avstand fra Ekebergsletta. Lørdagen gikk med til reise, rigging, innmarsj og åpningskonsert.

Søndag: Endelig i gang med kamper. Lag 1 fikk en god start og vant sin første kamp mot Rælingen 2. Lag 2 var ikke helt på og gikk på et tap mot et meget godt Kolbotn lag. På tross av dette var det god stemning i gruppa og både ledere og spillere så ut til å kose seg. Lagene rakk også en tur på teknisk museum.

Mandag: Guttene var veldig tente og begge lag vant sine kamper etter godt spill. Mange flotte prestasjoner og VFK fotball. Mini krydder!!. G13 og G15 lagene med ledere ble gjort stas på av NFF som en av landets 18 Fair Play klubber i 2014. VFK ble invitert til NFF sin stand og der ble vi tatt imot av nåværende fotballpresident Yngve Hallen og tidligere president Per Ravn Omdal. Var også en lite sekvens med Svein Odvar Moen (Internasjonal dommer) og en oppvisning fra Norges beste trikser. (Nr 2 i verden) På kvelden var spillere og ledere på Ullevål og så kampen mellom Vålerenga og Lillestrøm. Dette ble en flott happening.

Tirsdag: Lag 1 var etter 2 seire allerede klar for A-sluttspillet før siste gruppekamp mot Bækkelaget. Denne vant de 3-1 og gikk dermed ubeseiret gjennom puljen. Lag 2 var avhengig av vinne sin siste kamp for å gå videre til A-sluttspillet. Det var en konsentrert og besluttsom gjeng som til slutt vant en fortjent 3-1- seier i en spennende kamp mot Rælingen. Før kampene i dag rakk hele gjengen en utflukt til sentrum og fikk se Storting og slottet.

Status tirsdag kveld er at begge G13 lagene er videre til A-sluttspillet. Dette er en prestasjon!! Det er ikke alle klubber som kan slå seg på brystet og skryte av at lagene ikke toppes, alle får rikelig med spilletid samt at det rulleres på startoppstillingen. På G13 utføres dette i beste VFK ånd.
Slik det ser ut nå skal lag 1 spille sin første kamp i sluttspillet kl 18:00 og lag 2 spiller kl 20:30.

Vil rette en foreløpig takk til både guttene og lederne som er med lagene. Uansett hvordan det går i kampene fremover så har dette vært en ubetinget suksess både sportslig og sosialt. Dag Stian, Jan Helge, Geir, Jan Oddvar og Jens gjør en kjempejobb med å håndtere disse guttene 24 timer i døgnet. Vil også rette en takk til Geir Nordal og Scan Trade som har ordnet gode forhold for både G13 og G 15 lagene.

Link til lag 1
Link til lag 2

Mvh
Svein Erik Slåen