I dag har det vært dårlig vær i Oslo og banene bærer preg av dette. Begge lag har vært i aksjon i 1/32 finaler i A-sluttspill.

Lag 1:  Spilte kl 18:00 mot Gjelleråsen og fikk det veldig tøft. De fikk oppforbakke og motvind i første omgang. I tillegg var et hardkjempene og godt Gjelleråsen ordentlig på hugget og kampen var så å si avgjort til pause da det stod 0-5. Vi fikk et lite håp når vi fikk inn et mål rett etter pause, men Gjelleråsen kom fort tilbake og økte ledelsen ytterligere. Kampen ebbet ut med 1-8 og eventyret var over for lag 1. Vi kan allikevel være stolte over mye fin fotball og at de ble puljevinnere. Vunnet 3 og tapt 1. Dessverre var det tap i cup spill. Nå gjenstår det å heie frem lag 2!

Lag 2: Spilte sin kamp 20:30 mot Ski. Her var det Vindbjart som gikk hardt ut og sikret seg en ledelse. Guttene kjempet meget godt og greide stadig å legge press på Ski. Dette resulterte i fortjent 5-2 seier til lag 2. Det ble veldig vanskelig å spille god fotball på gressbane som så mer ut som en stor sølepytt, men guttene stod på kampen igjennom. Innsats lønner seg, det fikk vi se i dag. Håper de greier å holde trykket opp i morgen også. Da venter Minde i 1/16 finale. På denne linken kan dere følge lag 2 sine kamper

Det har også vært andre Vindbjart spillere i aksjon i dag. G15 11’er lag er videre i B-sluttspillet etter å ha vunnet sin 1/32 finale mot Vard Haugesund 2 med 1-0. De er dermed klar for 1/16 finale mot Eidanger kl 10:00 på torsdag. Lagets ferd videre kan dere følge på denne linken. G15 7’er lag har spilt 2 kamper i dag og vant hele 6-0 mot Rennebu i 1/32 finalen. I 1/16finalen ble det dessverre tap 1-2 mot Nordreisa IL. 

Kjetil Isaksen har vært i aksjon for COLORFUL FRIENDSHIP TEAM – UNITED. Dette er et lag i regi av Norsk Fotballtrenerforening. (Les mer om dette her) De har gjort det veldig bra og gikk videre til A-sluttspillet. De vant i dag både 1/64 finalen og 1/32 finalen og spiller sin 1/16 finale i morgen kl 09:00. Link til laget til Kjetil  (CFT United)

Nå har de fleste av oss som kun er tilskuere booket om og tatt en natt ekstra i Oslo. Det er veldig godt oppmøte av foreldre, søsken og andre fotballinteresserte fra Vennesla på kampene. Imponerende at det er noen som ikke har barn med her inne som har tatt turen for å kose seg på sletta. Cup er gøy!

Mvh
Svein Erik (G13)