Sørcup arrangeres i år fra fredag 24-30 juni. Kampene spilles 25-29 juni.

Vi i Vindbjart FK skal i år avvikle i overkant av 5200 timer dugnad fordelt på kampavvikling, overnatting, bespisning, transport, parkering, opp/nedringing samt en mengde andre oppgaver får å få cupen til å gli smertefritt.

Mange av disse oppgavene, er det folk som har vært med oss i årevis, som utfører på dugnad, men vi trenger resten av klubben til å trø til på spesielt bespisningsdelen

Før har vi fordelt oppgavene ut til foreldrekontaktene på de enkelte lagene, som deretter har satt opp foreldrene på de to vaktene de skal ha. Ett system som har fungert fint, men gir liten mulighet for fleksibilitet, og har gitt oss noen utfordringer.

I år har vi tatt i bruk systemet superinvite til denne jobben. Det er samme systemet vi bruker til kontingentene i år.

Dette systemet virker som hvilken som helst nettbutikk, hvor du velger de to vaktene pr. spiller, du skal ha i en  rikholdig meny. Etter at vaktene er lagt i handlekurven, får du beskjed om å legge du inn kontaktinfo på den som skal være på den enkelte vakt, sjekker ut og deretter er du ferdig… helt genialt!

De fleste i klubben har allerede fått en personlig link til dette på en e-post. Sjekk i søppelposten/uønsket e-post, om du ikke har fått noe.

Men noen i klubben mangler vi e-post adressen til, og så har vi dere som har lyst å være med, selv om du ikke er medlem. Dere kan bare trykke på denne linken, så er dere i gang.

På forhånd, tusen takk.

Link til påmelding er HER

Vennlig hilsen
Kenneth Johansen
Dugnadsansvarlig
Sør Cup VFK