Vindbjarts a-lag åpnet årets sesong med en vanskelig bortekamp mot Randaberg.

VFK`s lagoppstilling (4-3-3)

Terje Reinertsen

Simen Gimmestad – Håvard Karlsen – Christian Follerås – Frank Fredriksen

Preben Skeie – Kim Kvaalen – Kristian Rygg

Ayoub Swaray – Øyvind Gausdal – Ali Gashamy

Innbyttere: Yuusuf Sharif (70. min) og Jon Hodnemyr (85. min)

 

Foto: Per Thime (http://randaberg-fotball.no/)

Randaberg startet kampen best. I løpet av de første 15 minuttene produserte fjorårets Adeccoliga-klubb 2-3 gode scoringsmuligheter, men scoringene uteble. Deretter jevnet kampen seg ut. VFK tok etterhvert over mer av banespillet, men det unge VFK-mannskapet klarte ikke å produsere veldig mange farligheter foran hjemmelagets keeper. Første omgang ble alt i alt en sjansefattig affære, og begge lag virket å være preget av premierenerver.

Foto: Per Thime (http://randaberg-fotball.no/)

Andre omgang ble en langt mer oppløftende affære for VFK-gutta. Til tross for at den ballbesittende, offensive og etterhvert landskjente VFK-fotballen var bortimot fraværende i denne kampen, så begynte bortelaget å skape problemer foran den Burundiske landslagskeeperen Janvier Ndikumana. Midtveis i omgangen ble storscorer Øyvind Gausdal spilt vakkert inn i bakrommet av midtbanedirigent Kim Kvaalen. Alene med keeper gjorde måltyven ingen feil, og kippet ballen elegant over hjemmelagets keeper og inn i det tomme målet. 0-1! Kampen hadde lenge stått og vippet, og det var viktig å få hull på byllen først.

Foto: Per Thime (http://randaberg-fotball.no/)

Den siste halvdelen av omgangen var, som resten av kampen, en jevn forestilling. Likevel var det VFK som produserte klart flest målsjanser de siste minuttene. Randaberg spilte seg til noen halvsjanser, men VFK-keeper Terje Reinertsen ble aldri satt på de store prøvene. Dermed ebbet kampen ut med en deilig sliteseier for et ungt og skadeplaget VFK-lag. Det lover godt for fortsettelsen.

Video: Høydepunkter fra kampen