Onsdag 21. juni fikk vi besøk av Express på Moseidmoen. Vi hadde enormt lyst til å vinne denne kampen, og runde av dette halve året med 6 strake seire. Vi hadde ikke den store stallen til denne kampen grunnet sykdom og skade. Likevel var vi enige om å gå ut på matta å gjøre en god kamp.

De første 10 minuttene er vi veldig gode. Vi vinner mange dueller, ligger samlet og er det førende laget. Amanda har en stor sjanse til å sende oss i føringen, men dessverre så ville ikke ballen i mål. Sofie får en skade som gjør at hun må byttes ut og er ute resten av kampen. Etter dette faller vi litt sammen. Vi mister styringen i kampen, og gjør noen enkle feil i bakre rekker som gjør at bortelaget putter 3 enkle mål før pause. Samtidig får vi ikke det offensive spillet til å sitte, og vi gjør det lett for Express å trille ball. Andre omgang starter mye bedre, vi er tøffere i duellene og er mer samlet. Amanda gjør en kjempefin enkeltprestasjon, drar seg forbi 2 spillere og reduserer til 1-3. Dette blir også det endelige resultatet på en dag hvor vi rett og slett ikke fikk det helt til.
Vi velger nå å legge bort denne kampen, og heller fokusere på det positive vi har fått til dette halve året. Vi har vunnet 7 kamper, ingen uavgjorte og tapt 3. Jentene har scoret 30 mål, og sluppet inn 22. Det gjør at vi nå ligger på en fin 3 plass på tabellen. Det ligger mye bra i dette laget, og vi gleder oss allerede til å ta fatt på det siste halve året.
Vi har stor tro på det vi holder på med, og er heldige som får lov til å være en del av dette damelaget.
Vi ønsker alle en fin sommerferie og til dere som skal delta på Sør Cup – masse lykke til!
Mvh
Siv Anita og Thomas