Etter to strake kamper på Moseidmoen der bortelaget skåret på slutten og tok fra oss poeng var det velfortjent at vi fikk tatt revansje på Sparebanken Sør Arena. To sene skåringer vippen kampen i vår favør og sikret oss den første seieren på fem kamper. Etter fjorten baklengs på fire kamper var det også svært tilfredsstillende å holde nullen for første gang i år.

Skrevet av Stian Bøe

Det ble klart nokså tidlig at det ikke kom til å bli like mange mål som mot Viking 2 sist. Lagene kjente på hverandre i starten og kom ikke til store sjanser før mot slutten av første omgang. Christoffer Braastrup Andersen måtte ned på marka for å få unna et hardt innlegg, mens Robert Våge Skårdal fikk inn et godt skudd som Starts keeper reddet fint.

Øyvind Løkkebø Gausdal var kommet inn mot slutten av første omgang for en skadet Mustafa Omarkheil, og i dag rokerte Steinar Skeie bakfra, Gaus gikk inn bakerst og dyttet kaptein Magnus Langerud frem på midtbanen. Start begynte best etter pausen, men utover i omgangen så det bedre ut. Berry Gerezgi mente han fikk et ufortjent gult kort, men klarte å konsentrere frustrasjonen nedover og lot den få utløp i bena, og det ble farlig flere ganger da han kom rundt på venstrekanten.

Fire minutter før full tid kom endelig den forløsende skåringen, Helt bakfra gikk ballen fra Christoffer til Gaus, opp til Robert som raskt spilte ut på venstre. Berry la så videre til Magnus Langerud som overlappet og la flatt inn foran mål. Roberts skudd ble blokkert, men Lasse Næss smalt til fra ti meter og satte inn sitt første mål på A-laget. Kun 237 igjen nå for å ta igjen Gaus!

Web3

Tre minutter på overtid var Børge først på ballen på midtbanen og sendte dem langt unna vårt mål. Lasse lå i offside, men Berry oppfattet situasjonen og tok ansvar på egenhånd. Et par rykk og finter, og til slutt skudd med venstre forbi keeper. I dag skulle ikke resultatet ryke.

Web2

Web1

 

Kampfakta, Norsk Tipping-ligaen, Start 2 – Vindbjart 0-2

0-1 (86 min) Lasse Næss
0-2 (93 min) Berry Gerezgi

Vårt lag:

Christoffer Braastrup Andersen, Magnus Langerud, Daniel Johansen, Jesper Lauvsland, Sondre Nordhagen, Mustafa Omarkheil (Øyvind Løkkebø Gausdal fra 39 min), Børge Engesland, Markus Nyhus (Christian Tveit fra 62 min), Lasse Næss, Berry Gerezgi.

Gult kort: Berry