Høstsesongen er i gang, det er det viktigste. Dagen etter første treningsøkt sammen, ble det tap 6-2 mot et Start-lag sammensatt av A- og B-lagspillere. På gamle ærverdige Kristiansand Stadion fikk Start for mye spillerom i nærheten av vårt mål i første omgang, og skåret fire ganger. Etter pausen stilte Start litt mer urutinert, og vi ble mye farligere fremover. Peder og Gaus reduserte to ganger på 0-5, mens Lars Jørgen Salvesen skåret to perlemål for Start og kampen endte 6-2.

Skrevet av Stian Bøe

Det blir litt endringer på spillermateriellet etter ferien, i dag fikk vi se en debutant og to prøvespillere. I målet var Johnny syk, og Aleksander har flyttet til Egersund. Halvor Homme vikarierte i første omgang, mens Simen Øigarden fra Pors var kommet til Sørlandet for å vise seg fram og viste et par gode redninger etter pausen.

På høyre back spilte Joacim Holtan (19) fra Øvrebø. Han har mange år bak seg i nettopp Start, har prøvd seg på fotballproffskole på Mallorca, og etter å ha spilt vårsesongen for Torridal i 5.divisjon jobbes det nå for å få til en overgang til Vindbjart.

Robert Våge Skårdal og Joacim Emil Holtan

Robert Våge Skårdal og Joacim Emil Holtan

I pausen kom Robert Våge Skårdal (23) inn på midtbanen til sin første Vindbjart-kamp. Våge Skårdal, sønn av Frank som spilte på Stadion for Start på 90-tallet, har flyttet til Vennesla, og meldt overgang fra Fløy. Han har vært ute med skade i lengre tid, men har også spilt for Start og Lyngdal tidligere.  Han har også G-17 landskamper for Norge, og viste i dag at han kan bidra på høyt nivå hvis beina holder.

Det er enda en drøy uke til A-laget skal spille, på Kongsgård mot Donn (mandag 13/8), men nå til uka skal B-laget måle krefter mot Donn 2, til og med to ganger! Først mandag 6/8, 18.45 på Kongsgård, og så spilles den utsatte kampen fra i vinter, på Moseidmoen torsdag 9.8 klokka 19.00.