Noen spillere forsvinner fra klubben, og andre hentes inn. Her er status per dags dato.

Spillere som forlot VFK etter sesongen 2011

Eirik Kjønø: Flyttet til Oslo for å studere idrett på Norges idrettshøgskole (NIH). Har lagt fotballskoene på hylla inntil videre.

 

 

 

Morten Mykland: Flyttet til Oslo for å studere historie ved Universitetet i Oslo (UiO). Spiller fotball for KFUM i 2. divisjon.

 

 

 

 

Håkon Rike: Flyttet til Oslo for å jobbe som politi. Har lagt fotballskoene på hylla inntil videre.

 

 

 

Nye spillere foran sesongen 2012

Marius Engedal (19 år): Ble hentet fra Randesund IL foran årets sesong. Marius er en råsterk og taklingskåt midtstopper/back, med fysikk og spilleforståelse som sine beste ferdigheter. Les mer her.

 

 

 

Markus Agirman (20 år): Kom fra Fløy foran årets sesong. Markus er en spillende venstreback, med god basisteknikk og en slepen venstrefot. Les mer her.

 

 

 

Yuusuf Sharif (19 år): Ble hentet til VFK etter et halvt år med studier i Oslo (pause fra fotballen). Yuusuf er en lynrask og hardtarbeidende kantspiller. Les mer her.

 

 

 

Ayouba Swaray (20 år): Det er en lang og spennende historie om hvordan Ayouba endte opp i VFK. Unge Swaray er opprinnelig fra Liberia. Han kom alene til Norge i 2008, og spilte i Valdres ut 2010-sesongen. Ayouba en hurtig, sterk og aggressiv kantspiller. Les mer her.

 

 

 

Thore Ulstein (16 år): Unge Ulstein er et produkt av eget talentarbeid. Thore er en frekk og uforutsigbar angrepsspiller, med stor teft for mål. Thore har potensiale til å bli VFK`s nye storscorer. Les mer her.

 

 

 

Morten Benestad (23 år): Beni kommer hjem fra USA i starten av mai, og blir da en del av VFK-troppen. Morten er en hurtig indreløper/kant, med god basisteknikk og ekstremt bra driv med ballen. Les mer her.