Etter å ha vært i kontakt med Ullevaal Stadion over lengre tid, fikk vi i forrige uke en hyggelig beskjed fra driftssjef Øyvind Sakshaug i Ullevaal Stadion Idrett AS. «Vi har nå 400 tribunestoler som Vindbjart FK kan få om dere fortsatt er interessert? Dere er først på lista, men har flere klubber i kø om dette ikke passer….». Vi får stolene gratis fra Ullevaal og de er i meget god stand. Det vi som mottaker må ordne er transport, festemateriell og montasje. Stolene måtte skiftes ut grunnet endringer i innfestingen, men er ypperlig for vårt behov.

20221109_101306

Vi så dette som en fantastisk mulighet til å gi anlegget en ansiktsløftning og bedre publikumsfasilitetene på tribunen på Sparebanken Sør-Banen.  Da var det bare å hive seg rundt, få tak i noen få «prøvestoler» som en test, avklare med anleggseier kommunen og andre involverte aktører. Alle var positive og stolene er nå ankommet Moseidmoen. Vindbjart FK og IL Vindbjart samarbeider om prosjektet. Det må gjøres en del forberedelser, litt modifisering av innfestingene osv. før montasjen kan starte. Alt dette vil bli gjort på dugnad. Og kan føye til at denne oppgraderingen ikke koster anleggseier Vennesla Kommune og skattebetalerne ei krone….En gave fra oss til bygda som ved normal anskaffelse ville kostet over 150 000 kr!

Det at vi kan gjenbruke og gi brukt materiell et nytt liv er i tillegg ressursutnytting av beste sort!

Går alt som vi håper, tar vi sikte på å få dette på plass inne vårsesongen 2023 og gi publikum et bedre alternativ til dagens klissvåte treplanker…..

Vidar Ulstein