21 måneder er gått siden siste kamp for 5.divisjonslaget vårt. Da tapte vi returoppgjøret i kvalik for 4.divisjon med 4-6 (sammenlagt 5-12) på hjemmebane mot Froland. Som regel er det aldri fare for at målgarantien skal ryke for dette laget. Da vi møtte Greipstad i 2019 endte det med seier 10-2.

Skrevet av Stian Bøe

Denne gangen ble det ikke tosifret, men flere andre høydepunkter. Anders Bjørge fulgte opp skåring på A-laget lørdag med fem nye mål mandag kveld. Startet med en lobb fra 25 meter, nummer to etter et nydelig fremspill fra Kawsu Jabai. Hattricket var komplett like før pause da han rundet keeper og satte ballen i mål med hælen etter en piruett må mållinja. Kawsu Jabai satte selv inn et flott mål, Lasse Stephan Næss fulgte opp med to, det første knallhardt ved nærmeste stolpe etter et dypt innlegg fra Joachim Tveitaa Johansen. André Bakken var sistemann på skåringslisten, som burde vært enda lengre etter flere brente sjanser og godt keeperspill fra Greipstad etter pausen.

Godt keeperspill var det også i andre enden, i sin debut i seriekamp i Vindbjart-drakt Mats Johansen Olsen reddet to ganger alene med en angriper. En som ikke debuterte for oss var Øyvind Løkkebø Gausdal, han fikk en halvtime, og styrte angrepet vårt umiddelbart med hausing og klare beskjeder. Det ble ingen mål i kveld, men han må være en drøm å spille med for ungguttene.

Debutantene Lars-Georg Reinlund Sæther og Mats Johansen Olsen samt Anders Bjørge og et knippe unge VFKere

Debutantene Lars-Georg Reinlund Sæther og Mats Johansen Olsen samt Anders Bjørge og et knippe unge VFKere

Neste hjemmekamp er mot Tigerberget mandag 30/8, klokka 20.

Kampfakta, 5.divisjon, Vindbjart 2 – Greipstad 9-0

1-0 (9 min) Anders Bjørge
2-0 (18 min) Kawsu Jabai
3-0 (33 min) Anders Bjørge
4-0 (36 min) Lasse Stephan Næss
5-0 (45 min) Anders Bjørge
6-0 (54 min) Lasse Stephan Næss
7-0 (77 min) Anders Bjørge
8-0 (79 min) André Bakken
9-0 (83 min) Anders Bjørge

Vårt lag:

Mats Johansen Olsen, Jonatan Hodnemyr, Anders Urdal Hansen, Lars-Georg Reinlund Sæther, Joachim Tveitaa Johansen, Daniel Eikeland, Sander Coldal, Nikke Eidet, Lasse Stephan Næss, Anders Bjørge, Kawsu Jabai.

Innbyttere: Henrik Bjørk Isaksen, Martin Tallaksen, Øyvind Løkkebø Gausdal, André Bakken.

Gule kort, Daniel og Henrik.