Fredag 10.november 2017 ble sesongavslutningen feiret for de unge håpefulle i alder 7 til 12 år. For 3.året på rad, og med stor entusiasme, arrangerte Juniorutvalget denne årsfesten. Alle hjerter gledet seg, og hallen var pyntet til fest med VFK-flagg, scene, lys- og lydanlegg fra Agder Lyd.  Meter på meter med bord bugnet med all slags herlige kaker, og det store kalaset med ca. 600 deltakere ble avholdt i Venneslahallen.

Skrevet av Marianne Helgesen

Stor stas var det da Steinar Skeie åpnet festen med velvalgte ord og egenkomponert låt. En start på kvelden i god VFK-ånd. Sammen med sitt sjarmerende lille barnebarn og en gjeng sporty G12-gutter, tok de publikum med storm.

Bilde6

Hvert lag ble høytidelig tatt opp på scenen, hvor hver spiller ble ropt opp med navn og mottok sin velfortjente pokal for sesongen 2017 av Steinar Skeie. Smilende gikk de av scenen med pokalen godt klistret i den lille hånden – stolte bærere av den flotte premien 🙂

Kaker og fest for resten av kvelden stod for tur. Samt flotte premier på lodd-trekning til spillerne. Diplomer fra fotballens dag ble utdelt høytidelig på scenen av Tommy Slåen, som forøvrig gjorde en fremragende jobb som konferansier for kveldens arrangement.

Bilde1

Moonlight stilte også opp med miksepult og DJ og lagde god stemning i lokalet utover kvelden, med musikk som fikk store og små til å kjenne det i dansefoten. En superfin ungdom, som bidro til at festen ble fullkommen 🙂

Barna storkoste seg med medspillere, gamle- og nye venner 🙂

Det er så utrolig gøy for oss i Juniorutvalget når vi ser hvor mye dette betyr for barna våre, og vi gleder oss allerede til neste års fest.

Avslutningsvis vil Juniorutvalget benytte anledningen til å takke så mye til alle mammaer og pappaer som stilte opp på dugnad både før, under, og etter festen. Uten dere hadde dette ikke vært mulig!!!

Og vi rekker også en stor takk til Vennesla Kommune som bidro med utlån av lokalet til VFK og et spennende og nytt samarbeid med Moonlight.

Med sportslig hilsen
Juniorutvalget

Takk til Vennesla Tidende for foto. Sak i Vennesla Tidende