Stian Bøe er Vindbjart sin største supporter og har sett de aller fleste kampene til VFK og VFK 2 i år. Han heier også på Start, og i England er det West Bromwich som gjelder. Han har skrevet en blogg om sesongen 2017 på bortebane.

Stian tvitrer for @vindbjartfk, og i år har vi kunnet følge livetweets fra VFK’s kamper både i Trondheim og Bergen samt mange andre steder. I tillegg til å være VFK-supporter på sin hals, er Stian en ivrig «groundhopper», noe som betyr at han «samler på» fotballarenaer. Han har registrert hele 104 steder hvor han har sett fotball live. Denne sesongen ble det endel nye baner mens han fulgte første- og andrelaget rundt i Norge/distriktet. Det ble en begredelig poengfangst denne sesongen mens Stian fulgte VFK rundt omkring i landet. Av 10 kamper ble det 9 tap. Da gikk det langt bedre for andrelaget. Hele 8 bortekamper vant de på rad!

Stian har også fått sett litt kamper i utlandet i år. Han har sett en kamp på nivå 3 i Mexico, en La Liga-kamp på Kanariøyene mellom Las Palmas og Real Betis og ikke minst sitt kjære West Bromwich hjemme mot Leicester. Symptomatisk for sesongen til Stian ble det tap, og «Baggies» sliter i bunnen av tabellen når det nærmer seg jul.

Selv om det ble nedrykk for Vindbjart, så dabber ikke interessen for lagets største fan. Han har skumle planer for neste sesong, og kommer sikkert til å følge både første- og andrelaget på bortebane også i 2018.

Les Stians blogg om 2017 på bortebane her!