Vi er inne i ei krevende tid, både for verden, Norge, Vennesla, men også for Vindbjart fotballklubb. Vi har som kjent lagt ned all aktivitet i regi av VFK, foreløpig ut april. Vi er helt enige i tiltakene som har blitt gjort for å hindre smitte av Covid 19. Vi oppfordrer alle medlemmer til å holde seg til retningslinjer laget av helsemyndighetene. Derfor er treningsfasilitetene til VFK stengt og vi oppfordrer alle medlemmer til å ta rådene på alvor. Vær med å bidra i denne nasjonale dugnaden mot koronaviruset!

VFK går inn i ei uviss tid. Styret i VFK arbeider kontinuerlig med tiltak som kan hjelpe klubben også i en krevende økonomisk situasjon. Vi er usikre på når vi kan starte opp driften igjen og mange har blitt påvirket av dette. IFO, akademiet, spillere og trenere er blitt løst fra sine arbeidsoppgaver i en uviss periode fremover. Vi er foreløpig usikre på hvilke konsekvenser det vil få, men de av dere som vil bli berørt vil få nærmere beskjed de kommende dagene/ukene. Vi følger spent med på hvilke tiltak som kommer fra stortinget fremover.

Nå er vi avhengige av at medlemmer, sponsorer, trenere og spillere stiller opp for klubben vår slik at vi skal komme oss gjennom denne perioden. Den gode klubbfølelsen, samholdet og identiteten VFK har bygget opp gjennom lang tid kan bli satt på prøve. Medlemskontingenten vil bli sendt ut i løpet av få uker, og vi ber om at denne betales, selv om all aktivitet er lagt død per dags dato. VFK er avhengige av de stabile inntektene nå som andre inntektsposter sannsynligvis blir mindre. Derfor ber vi også om en dugnad for klubben vår, i tillegg til den nasjonale dugnaden mot koronaviruset.

Så snart vi får ny informasjon om når vi kan starte opp aktiviteten vår vil det bli lagt ut informasjon på hjemmesiden.  Vi har stor tro på Vindbjart fotballklubb, medlemmer og sponsorer. Dette skal vi komme oss gjennom!

Heia VFK!

Mvh styret.