Vindbjarts G13-lag dro til Flekkefjord for å spille treningskamp. Der badet de seg til seier.

VFK`s Gutter 13 år (nivå 1) har vært treningsvillige gjennom hele vinteren. Fire ganger i uka har de trofast stilt opp, enten på Moseidmoen, i Sørlandshallen, eller i gymsalen på Vennesla vgs. Nå har våren kommet, og da var det på tide med en sosial tur til Sørlandsbadet.

Men først måtte guttene stikke innom Flekkefjord by for en vennskapelig kamp mellom to gode lag. Flekkefjord FK spiller i G13-serien (nivå 1) i serie vest.  Det var derfor en spent gjeng som entret bussen til vår fantastiske sjåfør Geir Reinertsen ved Øvrebø vgs. Trenerne fikk ikke være med på bussturen, og måtte slukøret kjøre bil til Flekkefjord. Det førte til at stemningen var høy i bussen ved ankomst Uenes stadion.

Vindbjarts fotballfilosofi (4-3-3 og risikofotball), som guttene har trent på i hele vinter, ble utprøvd. VFK sjokkåpnet, og kunne ledet med en mange mål tidlig i kampen. Ved pause stod det likevel kun 2-1 til Vindbjart. Hjemmetilhengerne var i fyr og flamme over egen innsats, og mente at kampen lå og vippet.

I andre omgang kom guttene fra Vennesla til flere gjennombrudd fra kant, via fint spill gjennom midtbanen. VFK-gutta viste motivasjon, spillelyst og herlig innsats. Dermed ble laget fra Flekkefjord noen nummer for små, og da sluttsignalet lød stod det hele 9-3 til Vindbjart FK.

Sørlandsbadet i Lyngdal ventet etter en god kamp på Uenes stadion. Fotball ble byttet ut med boblebad, bølger, og backflip fra stupetårnet. Guttene storkoste seg, og de ble godt kjent med badevertene, som etterhvert fulgte guttene inn i dusjen og sørget for at de trygt kom hjem til Vennesla.

G13-gjengen står nå foran en hard treningsperiode frem mot seriestart. Vi håper at gutta fortsetter med den samme treningsviljen og iveren i tida fremover. Det blir spennende å følge denne talentfulle gjengen i årene som kommer.