I VFK har vi tatt konsekvensen av dette fom 11 år og opp til A laget. Akademispillerne får tips og råd til egentrening på samlingene hver mandag. Klubben har videre tilrettelagt og gitt muligheter for 11 egentreningsøkter innendørs gjennom uken. Eksklusivt for Akademispillerne. Og det benyttes allerede godt👍😊.

A-laget trener «bare» 4 fellesøkter,
pluss kamp (når disse starter). De vi ønsker å konkurrere mot og sammenliknes oss med, har mange flere fellessamlinger. Dette vet våre spillere. Derfor trener de mye egentrening. Det medfører at de fleste VFK spillerene trener like mye- og noen mer enn mange toppspillere. Og de gjør det med kvalitet. Kan jo nevne at gjennomsnittet på sist uke i egentreningsaktiviteten var 6 økter. Det betyr et snitt på totalt 10 økter i uka for hele A-stallen. En spiller hadde 12 egentreninger, pluss 4 fellestreninger. Dette må sies å være rimelig bra (men også nødvendig om man vil bli god), ettersom alle våre spillere enten studerer eller er i jobb.

Frekvens/hurtighets trening er obligatorisk

Frekvens/hurtighets trening er obligatorisk    Skal man bli god til noe, må det øves mye. Veldig mye. Og kanskje enda viktigere: Det må øves RIKTIG. Enkelt,  men utfordrende.

 

Teknikk trening har alltid høy prioritet. Her er Peder Andres Karlsen i aksjon

Teknikk trening har alltid høy prioritet. Her er Peder Andres Karlsen i aksjon

Og når man også har en så dedikert spillerutvikler/assistent som i VFK, da har man et veldig godt utgangspunkt for utvikling. For Terje Eriksen spiller det ikke noen rolle om det er juleaften eller søndags morgen. Han er tilgjengelig mer eller mindre uansett dag og tidspunkt. Og det er han som inviterer til «dans». Makan!! Og gutta er strålende fornøyd. Dette vil gi resultater. Garantert!

Spillerutvikler/ assistent Terje Eriksen, er en dedikert trener

Spillerutvikler/
assistent Terje Eriksen, er en dedikert trener

Under ser dere noen bilder fra søndagens morgentrening på Moen.

IMG_8996

IMG_8998

 

IMG_8999

En ambisiøs og treningsvillig gjeng. Bak fra venstre: Markus Nyhus, Emil Grønn Pedersen, Peder Andres Karlsen og Daniel Johansen Foran fra v: Leif Arne Hardang, Hans Robin Enoksen, Preben Skeie og Daniel Utgaard Goa

IMG_9006IMG_9016IMG_9004IMG_8998IMG_8997IMG_9019IMG_9001

Alle fotos: Terje Eriksen