Tre baklengsmål ble for mye å ta igjen for et VFK-lag på jakt etter poeng borte mot Urædd. Store deler av andre omgang ble hjemmelaget lagt under et visst press, men de klare sjansene uteble, det samme med poengene.

Urædd fikk et veldig tidlig mål da en ball ble lempet opp og stusset igjennom et vid-åpent VFK-forsvar, og  Omaza satte inn 1-0 til vertene. To minutter senere stod det 2-0 etter at et innlegg gikk rett i mål. Heldigvis løp Joachim Eriksen igjennom og reduserte like etter, og ga håp om en snu-operasjon. VFK fikk endel rom fremover og prøvde seg flere ganger, men enten var innleggene upresise, eller så var det dårlig med folk foran mål. Hjemmelaget gjorde 3-1 etter 27 minutter på en heading etter corner. Det stod seg til pause. Fortsatt hadde man håp om poeng mot et ikke altfor solid hjemmelag

VFK tok kommandoen i andre omgang og fikk betalt etter 55 minutter da Børge Engesland ekspederte et innlegg i mål på volley. Da var det lov å tro på seier igjen, men det ble skapt skuffende lite etter reduseringen. De innleggene som kom, gikk enten rett på keeper, rett på første-forsvarer eller langt over alt og alle. Det var også dårlig med skuddforsøk fra distanse. Kampen ebbet rett og slett ut i et nytt tap, og det er bare å stikke fingeren i jorda og innse at man ikke er bedre for tida, så får man håpe nivået tar seg opp utover i sesongen.