Christian Follerås / Follis (25)tilbake til VFK.

IMG_0297

Det hele startet med et innspill noen uker tilbake i tid. Det ble sagt at det var en sjanse for at Follis kunne tenke seg en retur til VFK. På dette grunnlaget tok trener Skeie kontakt, og det gledelige resultatet ser vi nå.

Terje Eriksen ønsker Follis velkommen

Terje Eriksen ønsker Follis velkommen

Christian selv svarer slik når vi spør om hvorfor han nå returnerer etter at han trappet ned og spilte for Hånes i 2017:

Sitat: «Drøye 9 måneder siden jeg valgte å trappe ned, er jeg nå tilbake i VFK og Vennesla. Etter telefoner og samtaler med Skeie, familie og venner, kom jeg frem til at dette var en mulighet jeg måtte ta. Motivasjonen for å bidra er stor. Og hele situasjonen VFK har havnet i, trigger meg ekstra til å legge ned den innsatsen som kreves for å starte klatringen på tabellen.

Etter en vårsesong med 5 divisjonsfotball i Hånes, ser jeg nå frem til nye utfordringer. Jeg kjenner klubben, spillestilen, bygda og miljøet inn og ut etter nesten 6 år der fra tidligere. Jeg er supermotivert til å bidra fra dag 1. Sammen skal vi snu trenden, og sammen skal vi igjen bli et lag å regne med. 💪🏻». Sitat slutt

Det er med stor glede vi ønsker «Follis» tilbake til VFK. En spiller som kjenner VFK stilen, en spiller med stor duellkraft, hodespill i toppklasse, en frisparkfot av de sjeldne og et innkast herfra til månen😄

Lykke til for deg og resten av Kryddergutta!