Lørdag 19. mai kl.1600 gjester Egersund Moseidmoen stadion.

Egersund, eller EIK som laget er mest kjent som, rykket opp fra 3. divisjon før årets sesong. Sist gang laget rykket opp i 2. divisjon var i 2004. Det endte med direkte nedrykk i 2005. EIK har forsterket kraftig siden opprykket i fjor, og hele 9 nye spillere har blitt hentet inn før årets sesong. Blant annet har klubben signert tidligere Bryne-spiller Kenneth Grande, og ikke ukjente Nils Petter Andersen, som spilte fotball på Flekkerøya så sent som i fjor.

EIK virker å ha en bred og god spillerstall, og har startet 2012-sesongen bra. I løpet av de fem første rundene i Oddsenligaen har laget hentet hjem 8 poeng, og ligger foreløpig på en fin 4. plass, kun 2 poeng bak lederlaget Vard Haugesund. Rapportene fra de som har sett EIK spille fotball forteller at laget er godt besatt på de fleste plasser. Rogalandslaget ønsker å spille hurtig og fin fotball, fortrinnsvis langs bakken. De har en svært god spiss i den tekniske, fotrappe, kreative og målfarlige Martin Haaland (bildet), og er generelt gode offensivt. Bak er det kaptein og midtstopper Nils Petter Andersen som styrer skuta med stø hånd.

Etter en periode med stadig forbedrete prestasjoner, så ble Pors-kampen en liten nedtur for VFK. Defensivt var det ikke helt natta, til tross for at Pors var effektive og sendte to baller i nettet i løpet av 90 minutter. Men offensivt var det temmelig tannløst. Serieåpningen har ikke blitt helt som vi hadde håpet på i Vennesla, men vi føler likevel at ting er på gang etter en tøff vinter. Vi har sterk tro på at laget vil prestere bedre og bedre fremover, og forhåpentligvis vil EIK være de første som får kjenne smaken av litt ordentlig VFK-fotball. Kampstart er kl.1600 på lørdag. Vel møtt!:-)