Keepertrener på VFK Akademiet, Nicolai Larsen Berg

Keepertrener på VFK Akademiet, Nicolai Larsen Berg

På tross av at det egentlig er fullt på VFK Akademiet, så åpnes det nå for å ta inn flere. Men det gjelder foreløpig kun for keepere.

Årsaken er først og fremst fordi VFK’s A-lags keeper, Nicolai Larsen Berg er ansatt som keepertrener på VFK Akademiet. Han er en keeper med lang egen erfaring, men han har også pedagogisk høyskoleutdanning innenfor idrett. Kvaliteten på Nicolai sin jobb er derfor av topp kvalitet. Dette er noe enkelte keepere allerede har fått erfare. De som har blitt trent av Nicolai, er rett og slett strålende fornøyd.

Her er Nicolai i aksjon på Keeperskolen

Her er Nicolai i aksjon på Keeperskolen

Ettersom «Nico» (som han kalles), er ansatt som fast instruktør på Akademiet, innebærer dette også at Akademi keeperene får ekstra oppfølging utover den ene gangen i uka de har fellessamling. Oppfølgingen vil kunne være direkte på lagstrening, eller samlinger med en eller flere andre keepere fra Akademiet.

Har du ambisjoner som keeper og ønsker gode tips og topp oppfølging, da er det bare å råde deg til å kontakte hovedtrener på VFK Akademiet, Daniel Aase. Det kan gjøres direkte på tlf: 454 40 316, eller på mail: danielaase89@gmail.com

Daniel Aase er hovedtrener på VFK Akademiet

Daniel Aase er hovedtrener på VFK Akademiet