I VFK er ett av våre uttalte mål å begeistre publikum. Det vet vi mange i og rundt vennesla har blitt ved flere anledning de siste årene. Men at vi skulle begeistre fire- for oss helt ukjente gutter fra Sørumsand med vår KRYDDERFOTBALL-, det hadde vi ikke trodd. Litt STORT for oss fra lille Vindbjart det..

For en tid tilbake mottok vi en mail hvor det ble tilkjennegitt at det var noen gutter fra Sørumsand som var VFK fans. De annonserte at de snart ville ta turen til Vennesla for å se oss live. De ville til og med ha drakter med noen av spillerens navn på ryggen. Og de kom til kampen mot Nardo som vi vant 7-0. Snakker om altså… Antar de fikk valuta for den lange turen.

Selv sier de dette om kjærligheten for VFK:

Sitat: » Vi er fire gutter fra Sørumsand i Akershus med en forkjærlighet for nydelig fotball.

Oppdagelsen av krydderfotball startet med at Magnus Kolbjørnsrud, med en bror som spiller for Eidsvold Turn, så høydepunktene fra kampen mellom vfk og etf på YouTube, og viste dette til oss andre. Etter det ble det abonnement på TA.no og benker oss foran tven for å se hver vfk-match.
Etter en heller tung vårsesong fant vi ut at det var på høy tid å ta turen til Moseidmoen for å støtte gutta.

Gratulerer så mye med 7-0 seier! Deilig med en skikkelig krydderkamp! Vi følger med utover høsten😊». Sitat slutt

Hilsen oss, Eirik Holen (Skeie) Kristian Bredesen (Vindfjell) Magnus Kolbjørnsrud (Gausdal) Kristian Lillebo (uten drakt)
IMG_0307

IMG_0312

IMG_0302

Og gutta leverte på Twitter:

IMG_0330

IMG_0332
IMG_0335

Vi bukker og takker gutta fra Sørumsand for at de støtter VFK. Og velkommen tilbake!