Rekruttene fulgte opp A-laget med årsbeste tirsdag kveld mot Hægebostad. Gjestene er en tøff nøtt på gressbanen litt lengre inn i landet, men i Askedalen kom de til kort og vel så det mot unge, sultne Vindbjart-spillere. I første omgang kjempet de seg tilbake til 1-2 og 2-3, men vår 5-2 ledelse til pause ble omtrent doblet i andre omgang og ett minutt før slutt fastsatte Sondre Andersen resultatet til 10-3.

Skrevet av Stian Bøe

Det blir for mye å referere alle målene, så vi prøver en oppsummering i stedet. Stian Rosland åpnet målkontoen i blått med et straffespark tidlig, og kampens nest siste. Lasse Næss skaffet straffesparket, og skåret selv to mål i den omgangen han spilte. Jørgen Steinsholt og Kjetil Bjørk Isaksen (første skåring som senior) headet inn første omgangs to andre skåringer.

Markus Nyhus tok over for Lasse etter pause og brukte nok under et minutt på å legge på til 6-2, samme mann gjorde 7-2 midtveis i omgangen. Sondre headet inn et av mange innlegg fra Joachim Johansen slik at han ble en av fire angrepsspillere med to mål i kveld.

Tre kamper igjen av sesongen, det tetter seg enda mer i toppen. Fordel Giv Akt og Tobienborg, mens Torridal og vi er i utfordrerposisjon.

Kampfakta, 5. divisjon, Vindbjart 2 – Hægebostad 10-3

1-0 (10 min) Stian Rosland (straffespark)
2-0 (14 min) Jørgen Steinsholt
2-1 (17 min) Johannes Toft (straffespark)
3-1 (27 min) Lasse Næss
3-2 (30 min) Dan Børge Stakkeland
4-2 (35 min) Kjetil Bjørk Isaksen
5-2 (37 min) Lasse Næss
6-2 (46 min) Markus Nyhus
7-2 (65 min) Markus Nyhus
7-3 (75 min) Johannes Toft
8-3 (77 min) Sondre Andersen
9-3 (85 min) Stian Rosland
10-3 (89 min) Sondre Andersen
Vårt lag: Halvor Homme, Filip Førde, Øyvind Løkkebø Gausdal, Anders Urdal Hansen, Kjetil Bjørk Isaksen, Martin Tallaksen, Nikke Svenson, Jørgen Steinsholt, Sondre Andersen, Lasse Næss, Stian Rosland.

Innbyttere: Ørjan Ryger, Joachim Johansen, Markus Nyhus, Henrik Bjørk Isaksen, Jakob Rom Zakariassen.

Gult kort: Markus Nyhus