Seriekamp i 4.divisjon for rekruttene mandag kveld. Motstander er Lyngdal. De mistet opprykket på målstreken til Donn i fjor, og vil kjempe helt i toppen i år også. Så langt har de slått Flekkefjord, Randesund og Donn 2, men tapte sist kamp, mot Vigør.

Skrevet av Stian Bøe

Vi på vår side ligger helt sist, uten poeng, eller mål så langt. Hadde vært fint å rette opp dette mot Lyngdølene. Etter tap 1-2 og mye diskusjon rundt laguttak og bytter i første seriekamp i fjor, slo vi tilbake og vant 4-2 på Moseidmoen etter scoringer av Kawsu Jabai, Lucas Næss, Sondre Nordhagen og Sebastian Fredriksen. I 2016 tapte vi begge oppgjørene, mens i 2012 vant vi en kamp hver. Før dette har vi selvfølgelig møtt Lyngdal mange ganger, men da med A-laget.

Vår forrige kamp endte med tap 0-4 i Kvinesdal. Et ungt lag med litt rutine i hver ende holdt ut i en drøy omgang, men da måtte endelig Halvor Homme gi tapt i målet. Øyvind Gausdal gikk målløs av banen for andre gang på rad i 4.divisjon, og noen flere juniorspillere fikk sin debut. Denne gangen var det Espen Godtfredsen fra Hægeland, Marko Simic fra Greipstad og Nicolai Marki Drivenes.

Ellers spilte Ishan Skårdal, Aleksander Glastad, Marcus André Aslaksen, Lucas Næss, Ole Gerhard Jakobsen, Sondre Andersen, Jose Antonio Benitez og Marius Mykland.

Sondre Andersen, Jose Antonio Benitez og Marius Mykland.

Sondre Andersen, Jose Antonio Benitez og Marius Mykland.

tab6-5