Siste seriekamp i 4.divisjon endte med null poeng, i høstregn og vind. Som så ofte før denne høsten ble det et knepent tap, nå 1-2 mot Våg. Nedrykket var allerede klart, så neste år blir det 5.divisjon på de nest beste.

Skrevet av Stian Bøe

Førsteomgang forløp uten skåringer, Våg hadde nok flest halvsjanser, mens vi kom nærmest med en heading fra Herman Lundevold i tverrligger og ned på streken. Gjestene tok så ledelsen tidlig i andre omgang etter å ha utnyttet en feil bak hos oss. Christian Tveit utliknet midtveis i omgangen med et hestespark av et frispark, og prøvde seg igjen på det samme senere i kampen men da stod muren i veien. I mellomtiden skåret Våg et mål til, det holdt til seier, men Stian Aabel hadde en gylden mulighet til å sikre et poeng på slutten. Christian spilte ham helt gjennom, men chippen hans over keeper gikk også over målet.

Slutt-tabell 4.divisjon

Kampfakta:

Vindbjart 2 – Våg 1-2

0-1 Øyvind Daling (50 min)
1-1 Christian Tveit (69 min)
1-2 Eivind Erstad Skovly (75 min)

Vårt lag:

Halvor Homme, Lars Langeland, Ishan Skårdal, Jon Herman Tukiainen Lundevold, Marius Fjellet, Christian Tveit, Aleksander Glastad, Martin Gardiner, Alla Abdallah, Markus Fjordholm, Stian Aabel.

Innbyttere: Per Erik Iversen, Erlend Sagen Olsen, Zeryab Aiman og Sondre Andersen.