Hotellbillettene til cupfinalen må avbestilles i år igjen. Gjestene fra Arendal spiller et nivå høyere, og viste det på Moseidmoen en fin 1.mai-kveld. De vant fortjent 3-0, selv om resultatet kanskje ble litt flatterende til slutt.

Skrevet av Stian Bøe

Første halvdel av første omgang var det litt halvsjanser til begge lag, men tydelig at bortelaget skapte litt flere og større sjanser, godt hjulpet av overlegen fysikk. Robert Våge Skårdal var kanskje bare noen centimetere i fra en skåring fra midtbanen da et utspark fra keeper havnet hos ham, skuddforsøket stusset i et motstanderhode og ned i fanget på keeper. 0-1 kom på et brudd på egen banehalvdel, og ikke overraskende var det en av de to tidligere Vindbjart-spillerne hos Arendal, Kim Kvaalen, som fikk æren av å sette ballen i mål fra kort hold. Ikke så lenge etter fikk Andreas Bruhn Christensen ballen på høyre side, rykket forbi vår forsvarer og satte inn 0-2. Børge Engesland fikk seg en kilevink i forkant av målet og var ikke fornøyd med dommerens vurdering. Han kom også i klammeri med keeper Leopold Wahlstedt mot slutten av omgangen, etter å ha havnet under en duell med seks-syv spillere på en corner. Igjen uten hjelp fra dommeren. Marcus Aslaksen og Lasse Næss kombinerte like før fløyta gikk til pause, men Robert var noen hundredeler for sent ute til å nå innlegget på lengste stolpe.

Aren10

Etter pause stod vi bedre opp mot gjestene fra PostNord, men de store sjansene uteble. Børge hadde en heading fra åtte meter, men keeper stod akkurat der ballen kom. Våre beste muligheter kom på dødballer, men Arendal hadde stort sett kontroll på få unna ballen. Øyvind Løkkebø Gausdal kom inn mot slutten, men spilte bakerst og pådro seg et gult kort med litt rødskjær i. Innpå kom også Preben Skeie, men det var en annen innbytter, Ulrik Reinaldo Berglann som satte inn 0-3 på en kontring på overtid.

Aren11

Kampfakta, NM Cupen 1.runde, Vindbjart – Arendal 0-3

0-1 (26 min) Kim Kvaalen
0-2 (33 min) Andreas Bruhn Christensen
0-3 (91 min) Ulrik Reinaldo Berglann

Vårt lag:

Christoffer Braastrup Andersen, Alla Abdallah, Daniel Johansen (Øyvind Løkkebø Gaudal fra 70 min), Jesper Lauvsland, Magnus Langerud, Børge Engesland, Mustafa Omarkheil (Martin Gardiner fra 88 min), Robert Våge Skårdal, Marcus Aslaksen, Lasse Næss (Markus Nyhus fra 70 min), Berry Gerezgi.

Ikke benyttet: Halvor Homme, Anders Urdal Hansen, Ishan Skårdal, Martin Niklas ‘Nikke’ Eidet Svenson.

Gule kort: Gaus og Robert