Det ble poengdeling i lørdagens kamp etter at Egersunds tok ledelsen på straffespark. Adam Pytel stanget inn sitt første mål for VFK to minutter før pause. Litt skuffende med ett poeng, men spillemessig fremgang gleder og gir håp om flere poeng i kampene som kommer.

VFK startet kampen ganske lovende, spesielt på venstresiden med en frisk Kristoffer Syvertsen og en villig Jesper Jansen. Men det ble ofte bare nesten med litt for få innlegg. EIK tok over banespillet etterhvert og fikk straffe etter 25 minutter da deres sterke og gode spiss ble felt innenfor sekstenmeteren. Sumareh tok den selv og scoret sikkert. Etter scoringen våknet VFK og fikk et visst trykk på bortelaget. Øyvind Gausdal var nær scoring, men keeper fikk avverget skuddet fra kort hold. Den påfølgende corneren fikk Pytel stanget i nettet og lagene gikk til pause like langt.

Andre omgang var knapt begynt før begge lag kom til sjanser. Hansi Enoksen var nærme for VFK med sitt stolpeskudd etter forarbeid av Gausdal. EIK skapte ikke mye denne omgangen, men stolpen til Nicolai Berg Larsen fikk kjørt seg da Sumareh skar inn fra høyre og brente av med venstreslegga. Målscorer Pytel fikk en stor sjanse til å score på nok en corner, men klarte ikke å få ballen på mål. Preben Skeie og Syvertsen hadde også sine muligheter uten at det ble uttelling. Mot slutten av kampen presset VFK på, men klarte aldri å skape de store sjansene og kampen ebbet ut med 1-1 og uavgjort. Victor Vindfjell var tilbake fra skade og fikk en halvtime på banen. Med flere spillere som snart er tilbake, ser det etterhvert litt lysere ut på skadefronten.