Fin ramme rundt kampen, flotte flomlys, mye folk, men det hjalp ikke fredag kveld. Fløy seiret 5-0 til slutt, og er i praksis seriemestere, med fire kamper igjen.

Skrevet av Stian Bøe

Vi hadde vår beste periode i starten av kampen, og Mustafa Omarkheil brant vår største sjanse etter få minutter. Marcus Aslaksen sendte ham en perfekt pasning ute fra kanten, Mustafa skjøt hardt, fra skrått hold, Fløys gode keeper Ante Knezovic strakk ut en arm og klarte å stoppe skuddet. Like etter trykket vi på igjen, men dommeren blåste av da det ble kaos på målstreken.

Det så ganske positivt ut første omgang, men Fløy hadde også sine muligheter, og tok ledelsen etter å ha vunnet ballen fra oss i angrep ute på kanten, en rask kontring, litt nøling bakerst hos oss, og det første baklengsmålet på 220 minutter var et faktum. Like før pause øket gjestene til 2-0, og da gikk kanskje troen ut av vårt lag?

Andre omgang ble en ren overkjøring fra Fløy, tre nye mål, før Emil Pedersen hadde vår beste mulighet for en redusering på overtid, skuddet hans ble reddet helt nede ved stolpen.

Kampfakta, Norsk Tipping-ligaen, Vindbjart – Fløy 0-5

0-1 (28 min) Christoffer Myhre
0-2 (45 min) Dardan Dreshaj
0-3 (50 min) Lasse Sigurdsen
0-4 (70 min) Lasse Sigurdsen
0-5 (86 min) Ole Fredrik Thorsen

Vårt lag:

Christoffer Braastrup Andersen, Magnus Langerud (Anders Urdal Hansen fra 76 min), Kjetil Myrvold (Rasmus Bjerke fra 85 min), Sondre Nordhagen, Henrik Rolland, Mustafa Omarkheil (Martin Tallaksen fra 76 min), Simen Aanonsen, Robert Våge Skårdal, Marcus Aslaksen (Markus Nyhus fra 65 min), Lasse Næss (Berry Gerezgi fra 50 min), Emil Pedersen.

Gult kort: Sondre