Lillestrøm og Vålerenga fikk pepper av fansen for å spille treningskamp nylig, lokalderbyer skal være på alvor var beskjeden, men her sørpå kan vi vel aldri få nok av Vindbjart mot Fløy?

Skrevet av Stian Bøe

Det ble i hvert fall en tøff batalje på Umbrobanen på Moseidmoen fredag kveld. Fløy gikk rett i strupen på oss fra start, det ble knallharde dueller i feltet, som vi såvidt klarte å komme unna uten baklengs. Etter ti minutter ble midtstopper Øyvind Løkkebø Gausdal litt for sen i et forsøk på å stoppe Jone Bjerkreim Kleppa i full fart forbi. Henrik Andersen skåret på straffesparket, keeper Halvor Homme gikk riktig vei, men fikk bare fingertuppene på ballen.

Midtveis i omgangen fant vi mer roen og fikk spille litt ball. Mustafa Omarkheil spilte en meget bra kamp, masse duellkraft og han vant et frispark på drøyt tjue meter. Robert Våge Skårdal har en fortid i Fløy og takket for sist med skåring direkte fra frisparket, med venstre helt inne ved stolpen. Gaus var nær ved å gjøre opp for straffen på en dødball like etter, men Fløys nye keeper Ante Knezovic gjorde en fantomredning på da Gaus dukket opp på bakerste stolpe. Ikke så lenge etter dette igjen kom nok et flott mål. Mustafa var involvert igjen, innlegget ble klarert, men Børge Engesland var på motsatt side og la tilbake foran mål. Der kastet måltyven Lasse Næss seg fram og satte ballen i nettaket.

Lasse Næss og Robert Våge Skårdal putta hvert sitt mål

Lasse Næss og Robert Våge Skårdal med hvert sitt mål

Andre omgang ble like tøff, men nå var det Fløy som var mest effektive, André Richstad skåret omgangens eneste mål midtveis, et fint skudd fra seksten meter etter en klarert dødball. Markus Nyhus kom inn på topp for Lasse i andre omgang og viste lovende takter, brukte musklene godt mot et sterkt Fløy-forsvar og fikk også en bra mulighet da han klarte å rykke forbi på kanten en gang. I forsvaret vårt kan vi trekke fram Daniel Tveitaa Johansen, som kanskje gjorde sin beste kamp så langt i vinter/vår.

Alt i alt en jevn kamp, begge lag manglet noen spillere, men i hvert fall et tegn på at vi kan vi seriefavorittene fra Flekkerøya kamp når det skal deles ut poeng utover i sesongen.

Vårt lag:

Halvor Homme, Alla Abdallah, Daniel Tveitaa Johansen, Øyvind Løkkebø Gausdal, Magnus Langerud, Mustafa Omarkheil, Simen Aanonsen, Børge Engesland, Berry Gerezgi, Lasse Næss, Robert Våge Skårdal.

Innbyttere: Christoffer Braastrup Andersen, Marcel Musonda Ngoie, Markus Nyhus, Stian Aabel, Jørgen Steinsholt.