Denne flotte gjengen som vi har hatt gleden av å følge noen år nå, har tatt noen steg til å bli en bedre fotball spiller  og ikke minst en bedre lag-spiller. Men det er vel heller ingen stor overraskelse når en ser hva disse guttene har lagt ned av egentrening, innsats og ønske om å bli bedre.

Mange av disse guttene trener 4-6 økter i uka, når det ikke er fast trening, så går de ned på kunsten både lørdager og søndager. I 2014, så har vi kjørt fast trening mandag, onsdag, torsdag og søndag. Vi har også kjørt treninger i alle ferier for de som er hjemme, og vi må jo si at oppmøte har vært upåklagelig og sikkert et problem for foreldrene der guttene heller vil trene enn og reise på ferie. Når det er sagt, så må vi jo si at dette er et positivt problem visst en kan kalle det det. Vi ser at den gjengen tar godt vare på hverandre, og at det er et bra miljø blant guttene.

Denne sesongen, så har vi hatt 2 11er lag, 1 nivå 1 lag og 1 nivå 2 lag, der vi har forsøkt å få en sunn rullering, noe som ikke alltid har vært lett og vi kunne helt sikkert gjort dette enda bedre.  Det har vært viktig for trener gruppa at guttene skal få de riktige utfordringene i forhold til det nivået de er i. 4-5 spiller har hospitert opp i 99 serien, og enkelte har også fått prøvd seg i 98 serien og gjort ett bra innhopp og inntrykk. Resultatmessig, så kan vel vi vel ikke si at vi har vært i topp sjiktet, men når det gjelder ballbesittelse og spillemessig, så har guttene vist hva som bor i de. Guttene spiller meget bra fotball, og det er jo også de tilbakemeldingene vi har fått fra lag vi møter, at Vindbjart G14 spiller fin fotball med masse ballberøringer.

Vi kommer til å fortsette treningene utendørs så lenge som banen er fri for snø, og kjører den siste trenings økta på julaften før vi tar en aldri så liten juleferie. Så starter vi oppkjøring for neste sessong   med en trenings leir til Evjetun 9-11 januar.

-Jan Aabel-