Et reservepreget A-lag prøvde seg på OBOS-ligamotstand i Jerv på Moseidmoen lørdag. Forfallslista var lang og inneholdt mange av de mest rutinerte spillerne. Bl.a. Christian Follerås, Magnus Langerud, Robert Våge Skårdal, Børge Engesland og Jakob Toft manglet. Jerv stilte sterkt, med en rekke tidligere Vindbjart-spillere. Benjamin Boujar, Simon Larsen, Iman Mafi, Thomas Zernichov, Daniel Aase var alle involvert.

Skrevet av Stian Bøe

To tidlige mål imot gjorde at kampresultatet egentlig ikke ble spennende. Da vi skåret selvmål femten sekunder fra avspark etter det første målet, uten at Jerv var borti ballen, la det lista for dagen. En erfaren spiller som var tilbake for oss, er Jon Hodnemyr. Kaptein for dagen, og skapte vår beste mulighet i første omgang da han kom rundt på sin høyreside og la hardt inn foran mål. Der var André Bakken på plass, men Boujar var først på ballen med en lang arm, og fikk slått den til sikkerhet.

JJ1

En annen forsvarspiller som det er lenge siden vi har sett i kamp er Ole Gerhard Jakobsen. Tatt opp i A-stallen i fjor vinter, men var ute med skade hele året. Nå kom han inn til pause, og hjalp til å holde nullen helt til han lagde straffespark minuttet før slutt, og Jerv fastsatte sluttresultatet til 0-4. I mellomtiden hadde flere juniorspillere kommet innpå, og selv om noen situasjoner med frispilling bakfra så litt risikable ut, løste spillerne det. To skåringer vår vei av Emil Pedersen ble annullert for offside, den ene kanskje i beste fall hårfin. Ellers var kanskje Martin Tallaksen nærmest mål i andre omgang da han nesten rakk fram til ballen foran keeper i god posisjon etter en stikker fra Emil.

To balltap i farlig område, et selvmål og et straffespark ble avgjørende, ellers holdt vi unna defensivt mot et bra Jerv-lag. Christoffer fikk vist seg fram mellom stengene med noen gode redninger da det trengtes.

Vårt lag:

Christoffer Braastrup Andersen, Jon Hodnemyr, Simen Aanonsen, Anders Urdal Hansen, Henrik Rolland, Emil Pedersen, Mustafa Omarkheil, Martin Gardiner, Marcus Aslaksen, Markus Nyhus, André Bakken.

Innbyttere: Ole Gerhard Jakobsen, Lasse Næss, Martin Tallaksen, Antonio Benitez, Nikke Svensson.

0-1 (7 min) Michael Baidoo
0-2 (8 min) Selvmål
0-3 (28 min) Alexander Dang
0-4 (89 min) Alexander Dang (straffespark)