Noen lyspunkter til tross, for de fremmøtte på Moseidmoen føltes nok kampen som en grei oppsummering av 2017-sesongen. Øyvind Gausdal scoret i sin siste kamp og tre juniorspillere fikk sin debut på A-laget.

Skrevet av Stian Bøe

I pøs regnvær tok vi ledelsen etter et kvarter etter at keeper glapp ballen ut av klypa på et innlegg og Peder Andrés Åsemoen Karlsen benyttet sjansen godt, og satte den i nettet, hans første mål for A-laget. Før dette hadde allerede Gaus hatt et par sjanser, den ene et brassespark som gikk like utenfor. Iman skrudde et frispark innover mot mål og traff tverrliggeren og ting så egentlig ganske greit ut (bortsett fra været, og banen som etter hvert ble en myr) men så slo Vidar tilbake, tok kommandoen siste kvarteret, og snudde kampen med mål fra Martin Hummervoll og Ingvald Halgunset like før pause.

Andre omgang startet som første, vi trykket på og skapte flere sjanser, den største da Preben satte hodet på en corner fra Victor og Vidars keeper så vidt fikk ei hånd på. Etter en snau time ble også gjestene redusert til ti mann da Sigve Kleppa Christensen fikk sitt andre gule kort, men det så bare ut til å gi dem ekstra krefter. Martin Hummervoll la på til 3-1 med et flott mål etter å ha driblet av flere Vindbjart-spillere. Ikke lenge etter fikk Øyvind Gausdal æren av å score sitt mål nummer 223 for A-laget, i sin (foreløpig) siste kamp, han vendte opp i feltet og satte ballen forbi keeper, assist fra Peder. Dessverre fikk vi ikke til en sluttspurt, det var Vidar som var effektive og Hummervoll scoret to mål til, og fastsatte resultatet til 2-5. Det ble altså stortap i vår tiende og midlertidig siste sesong på nivå tre, men fremtiden viste seg kanskje mot slutten kampen. Hele tre lokale unggutter fikk sin A-lagsdebut, Sondre Samuel Nordhagen på indreløperplass, Lucas Næss på høyre kant, og Ishan Skårdal på venstre back. Alle tre har vært med mye i 4.divisjon i år og blir sikkert å se mer neste år.

Gaus og Follis tok seg et bad etter kampen

Gaus og Follis tok seg et bad etter kampen

Vårt lag: Nicolai Larsen Berg, Sebastian Fredriksen, Adam Pytel, Christian Follerås, Iman Mafi, Preben Skeie, Mathias Engebretsen, Børge Engesland, Victor Aashildrød Vindfjell, Øyvind Løkkebø Gausdal, Peder Andrés Åsemoen Karlsen.

Innbyttere: Sondre Samuel Nordhagen, Lucas Næss, Ishan Skårdal.